Foto: Nemanja Nikolić/Kurir
Nastavljena potraga za tijelom Danke Ilić

Nastavljena potraga za tijelom Danke Ilić


Nastavlja se potraga za tijelom malene Danke Ilić (2) poslije nezapamćeno svirepog zločina koji je potresao cijelu Srbiju.

Veliki broj policajaca i dalje je na terenu u Banjskom polju, prigradskom naselju Bora, a dvojici osumnjičenih za teško ubistvo djevojčice, najteže krivično djelo koje su sami priznali, određen je pritvor do 30 dana.

Podsjetimo, Dejan Dragijević je priznao zločin, a Srđan Janković se branio šutnjom.

Od trenutka priznanja dvojice počinalaca, novo je to da su uhapšeni i otac i brat jednog od osumnjičenih pošto su pod sumnjom da su pomogli da se tijelo premjesti na drugu i dalje nepoznatu lokaciju.

Mučko ubistvo nedužnog djeteta potreslo je cijelu Srbiju a mještani Bora i Banjskog polja prethodnih dana su palili svijeće i polagali cvijeće u znak uspomene na malenu.

Podsjetimo, jučer je predsjednik Srbije najavio uvođenje smrtne kazne.

“Svojevremeno sam se javno zalagao da se razmotri ponovno uvođenje smrtne kazne, a da mi ne budemo kažnjeni. Ovo djelo zaslužuje smrtnu kaznu. Ponovit ću taj zahtjev Vladi Srbije, neka razmotre”, rekao je Vučić.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija