Nebojša Vukanović ljut na Stanivukovića: Ne mogu mu to oprostiti

Zastupnik u NSRS Nebojša Vukanović u svom novom blogu osvrnuo se na sve izraženije špekulacije o tome da je dojučerašnji najveći rival lidera SNSD-a Milorada Dodika, Draško Stanivuković promijenio “priču”.

Izdaja naroda

Naime, on svoj blog počinje tako što kaže da preko mnogih stvari može prijeći, ali nikako preko izdaje naroda, koketiranja sa režimom i prelaska na drugu stranu, ma ko da je u pitanju.

“Intimiziranje, tihi razgovori, javni sastanci, saradnja na projektima i simbioza sa Uzurpatorom i režimom je crvena linija i nešto preko čega ne mogu prijeći Drašku Stanivukoviću. On je napravio ogroman zaokret. Niko nije mogao igrati igre sa Uzurpatorom i beskrupuloznim makijavelistom. Jer je svakog iskoristio pa pregazio. Siguran sam da će na kraju, kad odigra ulogu koju mu je namijenio, slično proći i potrošeni gradonačelnik Banje Luke”, napisao je Vukanović.

Zbog toga mu je Vukanović, kako navodi, citirao Njegoša iz Gorskog vijenca. I stih “pij šerbeta iz čaše svečeve pa sjekiru čekaj među uši”.

“Dovoljno je vidjeti primjere Igora Radojičića. Da ne govorim o Tadiću, Šešiću, Paviću i ostalim, koji su ulazili u kolo i pakt sa đavolom pa su nestali. Kad ih je jednokratno iskoristio kao toalet papir. Nema opravdanja za Stanivukovića i njegovu simbiozu sa režimom. Jer je to izdaja svih onih koji su glasali za njega, ne da pravi simbioze već da bude drugačiji i ne koketira sa Mafijom na vlasti. Kao i neprijateljima svog naroda”, dodaje Vukanović.

Postao servis tajkuna

Nebojša Vukanović je naveo kako je Stanivuković nekada bio zagovornik borbe bez kalkulisanja. Da je ratovao sa Dodikom koji ga je vrijeđao i psovao majku. Na toj politici i krilima dobio podršku Banjalučana, a onda se zaokrenuo, postao servis tajkuna i saradnik režima.

“Neću imati milosti prema bilo kome ko prijeđe na drugu stranu. Mada, ne mora formalno već suštinski jer nismo naivni. Jer se narod ne smije iznevjeriti, a puno je pitanja koja ću postavljati Stanivukoviću, a koja traže odgovore”, navodi Vukanović.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79