Neobičan spor komšija kod Nikšića: “On pali, ja gasim”

Neobičan spor komšija kod Nikšića: “On pali, ja gasim”


Nikšićanin Veselin Živković iz naselja Oštrovci iznio je svoje nezadovoljstvo povodom višegodišnjeg problema s požarima koje, prema njegovim tvrdnjama, namjerno izaziva komšija Momčilo Bulajić.

Livada između njihovih imanja postala je predmet spora, a Živković tvrdi da policija i tužilaštvo ne reaguju adekvatno.

Živković je istakao kako Bulajić već pet godina pali livadu, izazivajući štetu na Živkovićevom imanju. Uprkos višestrukim prijavama policiji i vatrogascima, situacija se nije promijenila.

Livada, kako Živković tvrdi, pripadala je čovjeku koji se odselio i preminuo, pa se sada smatra “ničijom i svačijom.”

Policija je potvrdila da je Živković tri puta podnosio prijavu, ali državni tužilac nije prepoznao elemente krivičnog djela koje bi gonjenje iniciralo po službenoj dužnosti. Policija je navela i da je Živković podnio još jednu prijavu 15. januara, koja također nije rezultirala pokretanjem krivičnog postupka.

Bulajić je priznao paljenje rastinja na livadi, objašnjavajući da to radi zbog zmija koje se tamo pojavljuju. Živković tvrdi da mu prijeti i da su ga vatrogasci intervenirali nekoliko puta.

Sveukupno, situacija između ova dva komšije ostavlja utisak da pravni sistem nije adekvatno riješio ovaj kontroverzni slučaj, dok problemi i dalje traju.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija