Neobičan turistički smještaj: Svećenik izdaje smještaj u crkvi

Neobičan turistički smještaj: Svećenik izdaje smještaj u crkvi


Sve veći broj turističkih smještaja u Neumu donosi inovativne načine zarade, a najnoviji primjer dolazi iz crkve svetog Nikole.

Naime, unutar prostorija ove crkve sada se nalaze apartmani koji se iznajmljuju turistima. Ispred glavnog ulaza u crkvu stoji znak “Zvijezda mora – apartmani,” usmjeravajući posjetitelje prema smještaju s pogledom na more.

Ponuda uključuje devet apartmana različitih veličina, od studija od 22 kvadratna metra do luksuznog apartmana s tri spavaće sobe i balkonom na 165 kvadratnih metara.

Cijene noćenja u 8 mjesecu kreću se od 99 eura za studio, dok boravak u najvećem apartmanu za četiri noćenja košta 916 eura. S ocjenom 9.3, gosti su izrazito zadovoljni smještajem, a apartmani nude besplatan parking i Wi-Fi.

Svećenik Mladen Šutalo, koji je zadužen za crkvu, pojasnio je da prihodi od iznajmljivanja idu za održavanje crkvenih objekata te da je ovaj potez dio šire prakse koju provode i druge crkvene institucije.

Iako apartmani nisu njegovo osobno vlasništvo, već pripadaju Župi Gospe od Zdravlja, on je odgovoran za njihovo upravljanje.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija