Nermin Jusić pronašao novčanik sa većom svotom novca i vratio ga turisti iz Slovenije

Nermin Jusić pronašao novčanik sa većom svotom novca i vratio ga turisti iz Slovenije


Da još ima poštenih ljudi i nade u bolje sutra, dokaz je slučaj ‘Izgubljen novčanik kod Bihaća’.

Nermin Jusić da je na magistralnom putu Bihać – Bosanski Petrovac pronašao novčanik u kojem su bili dokumenti slovenskog državljanina i veća svota novca, piše GPMaljevac.

Naime, Nermin Jusić koji je inače iz Bužima. a trenutno radi u Bihaću, te je putovao poslovno u Bosanski Petrovac i na mjestu gdje je proširenje puta mu se pokvario auto i dok je čekao intervenciju ugledao je novčanik pored puta.

U novčaniku su bili dokumenti na ime slovenskog državljanina i veća svota novca.

Dakle, vlasnik novčanika, Franc je biciklom sa prijateljima bio na putu iz Slovenije prema Međugorje i Splitu, njemu je putem tako ispao novčanik, saznavši gdje je on se javio Nerminu pa je poslao svog prijatelja iz Bosanske Krupe koji se zove Nail. Š da preuzme novčanik kojeg će mu kasnije vratiti.

Franc je imao kod sebe pasoš pa je tako nastavio svoj put biciklom.

-Nail se zahvalio u ime Franca i počastio me iako nisam to htio… Kaže Franc, pošto ne znam hoćemo li se vidjeti ikad, želim da te počastim-navodi Nermin.

-Niti u jednom trenutku nisam pomislio da novčanik ili novac zadržim za sebe. Vjerujte mi, dragi Allah sve vidi, čist obraz i miran san je najveće bogastvo za mene- kaže za Gpmaljevac.com, Nermin Jusić iz Bužima koji trenutno živi i radi u Bihaću.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija