Nešić poručio: Nikada nećemo biti ništa drugo do Srbi, Drina je u bojama srpske trobojke

Nešić poručio: Mi ćemo uvijek biti Srbi, kršteni u svojoj SPC, Drina je u bojama najljepše srpske trobojke

Usvajanje Deklaracije o zaštiti nacionalnih i političkih prava i zajedničkoj budućnosti srpskog naroda ispunilo je ministra sigurnosti BiH Nenada Nešića osjećajem velikog ponosa. Deklaracija predstavlja ključni korak ka očuvanju i unapređenju prava srpskog naroda, potvrđujući njihovu odlučnost da grade bolju i sigurniju budućnost.

Nešić je naglasio da usvajanje ove deklaracije pokazuje svijest Srba o važnosti zaštite identiteta, tradicije i političkih prava. “Ovo je dokaz naše jedinstvene volje da očuvamo svoje naslijeđe i osiguramo stabilnu i prosperitetnu budućnost za sve generacije koje dolaze,” istakao je on.

Deklaracija simbolizuje posvećenost miru, saradnji i napretku, podsjećajući na važnost očuvanja nacionalne i kulturne baštine. Nešić je naglasio jedinstvo i odlučnost kao ključne elemente za ostvarivanje postavljenih ciljeva.

“Deklaracija je simbol naše posvećenosti miru, saradnji i napretku, te nas podsjeća na važnost očuvanja naše nacionalne i kulturne baštine,” poručio je Nešić.

DNS ostaje čvrsto opredijeljen da radi na ostvarivanju ciljeva deklaracije, naglasio je Nešić, te zajedno sa građanima izgraditi budućnost u kojoj će prava i dostojanstvo srpskog naroda biti poštovani i zaštićeni.

“Mi nismo i nikada nećemo biti ništa drugo do Srbi, kršteni u svojoj Srpskoj pravoslavnoj crkvi, i bez obzira koliko su pokušavali da zamute Drinu – ona je u bojama najljepše srpske trobojke. Zahvaljujem svima koji su podržali ovu Deklaraciju i pozivam sve građane da se pridruže njenoj implementaciji, kako bismo zajedno gradili društvo u kojem će svaki pojedinac moći živjeti dostojanstveno i slobodno,” zaključio je Nešić

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79