Nesreća kod Cazina: Vozač BMW-a teško povrijedio maloljetnika na motociklu

Nesreća kod Cazina: Vozač BMW-a teško povrijedio maloljetnika na motociklu


Sinoć u večernjim satima dogodila se teška saobraćajna nesreća Galašići kod Kovačevića u blizini Cazina u kojoj su učestvovala dva vozila, putničko vozilo marke BMW i maloljetni motociklista.

Nesreća se dogodila oko 21h.

Prema nezvaničnim informacijama teško je povrijeđen 17-godišnji motociklista koji je završio u bolnici. Za volanom zagrebačkih tablica nalazio se vozač Almin K. iz BiH a teško je povrijeđen 17-godišnji Adnan A. dok maloljetnik nije imao položen vozački ispit.

“Mladića sudar odbacio 10 metara od mjesta nesreće”

O navedenoj nesreći oglasili su se i članovi porodice maloljetnika koji krive vozača BMW-a.

“Sinoć u Galašićima se desila saobraćajna nesreća oko 21h. BMW je udarilo dijete od 17-godina na motoru. Dijete je ozlijeđeno, slomljena mu je desna noga i moguća je operacija.

Ozlijeđeni tvrdi da je automobil išao prema njemu i da je sijekao krivinu. Mladić je pokušao izbjeći BMW-a ali nije uspio. Ovo javno objavljujem jer niko od nedija nije htio objaviti.” – izjavio je član porodice od povrijeđenoh Adnana za portal Crna-Hronika.

@crnahronikaofficialNesreća kod Cazina: Sudar BMW-a i maloljetnog vozača motocikla♬ original sound – crnahronikaofficial



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija