Nesreća na Ilidži: Dvije osobe zadržane na liječenju na KUM-u

Nesreća na Ilidži: Dvije osobe zadržane na liječenju na KUM-u


Kod Rimskog mosta, na Ilidži, jučer je došlo do teške saobraćajne nesreće u kojoj su učestvovala dva vozila. Sarajevska policija je danas objavila detalje ovog udesa, kao i stepen povreda koje su zadobili učesnici nesreće.

– Dana 29.03.2024. godine u 08,20 sati, na magistralnom putu M-17, u mjestu Plandište, općina llidža, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je došlo do sudara putničkog motornog vozila, marke,,VW Polo, kojim je upravljao vozač V. E, i putničkog motomog vozila, marke VW-Fox, kojim je upravljao vozač H.E.

U ovoj saobraćajnoj nezgodi, teške tjelesne povrede, zadobila je putnica u vozilu VW-Polo, V.R. koja je zadržana na daljem liječenju na KUM-u Sarajevo, dok je lake tjelesne povrede zadobio vozač voziLa VW-Fox, H.E, koji je zadržan na daljem liječenju na KUM-u Sarajevo.

O navedenom je obaviješten dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo. Na licu mjesta izvršen je uviđaj, saopćeno je iz policije.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija