Nesreća u Hrvatskoj: Mladić (24) pretjecao, sletio s ceste i poginuo

“Vozač je smrtno stradao na mjestu događaja, a smrt je konstatirao liječnik ekipe Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije”

U strašnoj saobraćajnoj nesreći jučer je kod Novog Marofa je poginuo 24-godišnji mladić, javljaju hrvatski mediji.

“On je upravljao osobnim vozilom pri čemu nije koristio sigurnosni pojas, a kretao se državnom cestom D-3 iz smjera Novog Marofa u smjeru Pake.

Prilikom silaska s nizbrdice i pri izlasku iz desnog zavoja, na ravnom dijelu ceste započeo je pretjecanje vozila koje se kretalo ispred njega.

Povratkom na svoju, desnu prometnu traku, zbog neprilagođene brzine stanju i uvjetima na kolniku, izgubio je nadzor nad upravljačem, pri čemu se vozilo zanijelo i sletjelo van kolnika u desno, u šumu, gdje je desnim bočnim dijelom i krovom vozila udarilo u nekoliko stabala”, piše policija.

“Vozač je smrtno stradao na mjestu događaja, a smrt je konstatirao liječnik ekipe Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije. Za vrijeme trajanja uviđaja promet navedenom dionicom državne ceste se odvijao naizmjenično uz regulaciju policijskih službenika”, dodali su.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79