Foto: Crna-Hronika
Nesreća u Visokom: “Muškarac sletio sa autom u rijeku Bosnu, u vozilu bile 4 osobe?”

Nesreća u Visokom: “Muškarac sletio sa autom u rijeku Bosnu, u vozilu bile 4 osobe?”


Tokom večernjih sati dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je jedno putničko vozilo sletilo u rijeku Bosnu a nesreća se dogodila na regionalnom putu R445 u mjestu Dobrinje kod Visokog – piše Crna-Hronika.

Nesreća se dogodila u u 1:30 minuta u Buzić Mahali gdje su vozači pronašli povrijeđenog vozača koji nije bio u komunikativnom stanju. Hitno je prebačen u Kantonalnu bolnicu u Zenicu.

Tokom noći oko 3h kada je vozač došao svijesti i zadobio teške tjelesne povrede, zdravstveni radnici su odmah obavijestili policiju da je muškarac izjavio kako je u vozilu bio sa još tri osobe i da je isto sletilo u rijeku Bosnu.

Odmah po prijavi, na teren su izašli pripadnici MUP-a Zeničko-dobojskog kantona koji su uočili određene tragove slijetanja vozila u rijeku Bosnu.

Još uvijek nemamo potvrđeno informaciju da li su se osobe nalazile u vozilu.

“Formirana je policijska ekipa, krim. policija, dežurni tužilac kao i vatrogasci koji su uočili putnički automobil u rijeci Bosni. U tomu je izvlačenje vozila” – potvrđeno je za portal Crna-Hronika iz MUP-a ZDK.

Uskoro više informacija

 



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija