Nesreća za vrijeme policijske obuke: Policajac umro, trojica teško povrijeđena

 

Jedan je policajac poginuo, a trojica su ozlijeđena tijekom prevrtanja specijalnog vozila za vrijeme obuke na zagrebačkom nasipu uz Savu. Kako je priopćila policija, trojica ozlijeđenih policajaca su izvan životne opasnosti.

“U srijedu, 4. 10. 2023. oko 12,44 sati tijekom provođenja obuke vožnje specijalnog vozila „Polaris“ na nasipu uz rijeku Savu, u blizini Jankomirskog mosta, došlo je do prevrtanja specijalnog vozila u kojem su se nalazila četiri policijska službenika.

Policijski službenici su uslijed prevrtanja vozila ozlijeđeni te su na mjesto događaja upućena Hitna medicinska pomoć i vatrogasci.

Svi policijski službenici prevezeni su u bolnice radi pružanja liječničke pomoć. Nažalost, jedan od njih je preminuo tijekom pružanja hitne liječničke pomoći, dok se ostala trojica, prema trenutačnim informacijama, nalaze izvan životne opasnosti.

Obitelji poginulog policijskog službenika izražavamo najiskreniju sućut te ćemo im pružiti svu potporu.

Na mjestu događaja obavit će se očevid kojim će rukovoditi nadležno državno odvjetništvo (Općinsko kazneno državno odvjetništvo)”, priopćeno je iz zagrebačke policije.

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79