Nestao 30-godišnji muškarac iz Čajniča

Nestao 30-godišnji muškarac iz Čajniča


Policijska uprava Foča intenzivno traga za Tanaskovićem Dragom (rođen 1994. godine) iz Čajniča, čiji je nestanak prijavljen Policijskoj stanici Čajniče u 08:00 sati.

Posljednji put viđen je putem sistema video nadzora javnih površina opštine Foča na lokaciji “Južni most slobode” na putnom pravcu Foča-Ustikolina 26.03.2024. godine oko 21:10 sati.

Opis nestalog lica: srednje razvijenosti, visine oko 175 cm, smeđe kratke kose, smeđih očiju, srcolikog oblika lica.

U trenutku nestanka na sebi je imao tamnoplavu jaknu sa kapuljačom, pantalone od teksasa djelimično poderane na lijevoj nogavici iznad koljena i patike.

Policijska uprava Foča apeluje na građane da ukoliko vide nestalog Tanaskovića ili imaju bilo kakve informacije o njegovom mogućem boravku, odmah obavijeste najbližu policijsku stanicu ili pozovu na broj telefona “122”.

Svi koji mogu pružiti bilo kakve korisne informacije o nestalom licu pozvani su da to učine kako bi se što prije pronašlo i osigurala njegova sigurnost.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija