Nestao 30-godišnji muškarac iz Čajniča

Policijska uprava Foča intenzivno traga za Tanaskovićem Dragom (rođen 1994. godine) iz Čajniča, čiji je nestanak prijavljen Policijskoj stanici Čajniče u 08:00 sati.

Posljednji put viđen je putem sistema video nadzora javnih površina opštine Foča na lokaciji “Južni most slobode” na putnom pravcu Foča-Ustikolina 26.03.2024. godine oko 21:10 sati.

Opis nestalog lica: srednje razvijenosti, visine oko 175 cm, smeđe kratke kose, smeđih očiju, srcolikog oblika lica.

U trenutku nestanka na sebi je imao tamnoplavu jaknu sa kapuljačom, pantalone od teksasa djelimično poderane na lijevoj nogavici iznad koljena i patike.

Policijska uprava Foča apeluje na građane da ukoliko vide nestalog Tanaskovića ili imaju bilo kakve informacije o njegovom mogućem boravku, odmah obavijeste najbližu policijsku stanicu ili pozovu na broj telefona “122”.

Svi koji mogu pružiti bilo kakve korisne informacije o nestalom licu pozvani su da to učine kako bi se što prije pronašlo i osigurala njegova sigurnost.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79