Nikšić: ‘Čengić kreće u kampanju za načelnika Općine Stari Grad! Što nije došao da se javno sučelimo?!’

Nikšić: ‘Čengić kreće u kampanju za načelnika Općine Stari Grad! Što nije došao da se javno sučelimo?!’


Čengić koristi spekulacije! Što nije došao da se sučelimo na sjednici? – javno je Nermin Nikšić prozvao generalnog sekretara SDP-a

Povodom današnjeg Kongresa Socijaldemokratske partije BiH, gost večerašnjeg izdanja “Centralnog dnevnika” na Face TV bio je novi-stari predsjednik SDP-a Nermin Nikšić.

Između ostalog, neizostavno je odgovarao na pitanje koje je danas zaokupilo medijsku bh. scenu, ali i javnost, a tiče se turbulentnih izjava na relaciji Irfan Čengić – Nermin Nikšić, ali i još nekih članova SDP-a.

– Novinari su od Kongresa SDP-a napravili ovo! Nemam problem s pitanjima oko Irfana Čengića. Ni dosad nisam komentarisao članove SDP-a… Čengić koristi spekulacije! Što nije došao da se sučelimo na sjednici? Dosad nije pokazivao neposluh, nekad je drugačije glasao u Federalnom parlamentu, ali tad smo bili opozicija. Vidio sam citat i nemam odgovor. On je kadrovska greška! – ustvrdio je još jednom Nikšić, ali i dodao:

– Čengić kreće u kampanju za načelnika Općine Stari Grad! Traži podršku!

kompletan razgovor gledajte u priloženom videu…


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija