Nikšić: Riječ građana će biti presudna. SDP podržava Mandića

Premijer Federacije BiH Nermin Nikšić pružio je podršku načelniku Općine Centar Srđanu Mandiću, a čiji je opoziv pokrenut danas od vijećnika NiP-a, SBB-a i dijela nezavisnih.

– U svijetu je osnova demokratskih procesa formiranje novih većina. Tako smo danas svjedočili i formiranju većine koja želi opoziv načelnika sarajevske Općine Centar Srđan Mandić.

Ne ulazeći u detalje ove inicijative, smatram da će riječ građana ipak biti presudna, kao što je bila i presudna pri izboru Srđana Mandića na izborima.

Moje mišljenje, a vjerujem i većine građana Centra, jeste da je Srđan Mandić jedan od boljih načelnika u Bosni i Hercegovini, a sigurno je puno bolji od svog prethodnika iz SDA.

Podrška SDP-a BiH je neupitna i uvjeren sam kako će iz, eventualnog, referenduma o njegovom opozivu izaći kao pobjednik – istakao je Nikšić.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79