NiP-ov političar bi zabranio koncert Šejle Zonić u Kalesiji

NiP-ov političar bi zabranio koncert Šejle Zonić u Kalesiji


Šejla Zonić, ovogodišnja pobjednica showa Zvezde Granda, obratila se publici i potvrdila gdje će sve biti njeni koncerti u ovoj 2024-toj godini.

Još uvijek nije potvrdila ko će biti gost na tim koncertima i da li će na te koncerte doći njena mentorica u show-u, Svetlana Ceca Ražnjatović.

Na spisku koncerata i privatnih zabava pronašli su se brojni bh. gradovi na čijim trgovima će ova pjevačica zabavljati publiku kao što su Živinice, Gradačac, Kalesija.

Pored natpisa gradova, Šejla je simbolično napisala TRG a ne puni naziv gradskog trga što je zasmetalo političaru iz Kalesije jer se trg u ovom gradu zove Trg šehida.

Šejla Zonić: O Ceci mislim sve najljepše

 

𝐎𝐝𝐯𝐚𝐣𝐚𝐦 𝐮𝐦𝐣𝐞𝐭𝐧𝐨𝐬𝐭 𝐨𝐝 𝐮𝐦𝐣𝐞𝐭𝐧𝐢𝐜𝐞 – 𝐈𝐋𝐈 𝐈𝐏𝐀𝐊 𝐍𝐄 𝐁𝐈H. Kalesija – ‘TRG’ se zove, puno ime kojem su ‘kumovali’ i mentori ove um(j)etnice – TRG ŠEHIDA.

Jednom sam na Sudu završio baš zbog naziva tog Trga – TRG ŠEHIDA, odnosno braneći onu simboliku koju nosi taj naziv.

Kritikovao sam načelnika jer je pijanima (a on se našao prozvanim da je i on pijan) odbrojavao zadnjih 10 sekundi jedne godine…

Vidite, najradije bih ovaj koncert fizički zaustavio. To bi bio najveći stepen imana. Ne mogu, zbog više stvari…

Ali neću da budem na najmanjem stepenu imana – da to srce osudim. Barem ću za malo to podići, pa jezikom glasno osuditi.

Onaj ko te zvao u Kalesiji, i onaj ko ti dođe – nije isti kao ti i tvoji mentori(ca). Ali nije ni bolji! – ojvaio je na svom profilu Admir Karić NiP-ov političar iz Kalesije koji je poznat po brojnim akcijama u ovom gradu.

Umjesto glava političara bh. gradom postavljeni reklamni panoi sa licima učenika generacije


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija