Njegov pas je zaklao mačku, a onda je isti dan Splićanin udario vulkanizera nogom u glavu

Njegov pas je zaklao mačku, a onda je isti dan Splićanin udario vulkanizera nogom u glavu


Splićanin čiji je pas jučer pred šokiranim građanima zaklao mačku u Terzićevoj ulici završio je u zatvoru. Policija ga je privela jer ga sumnjiči da je istog dana napao vulkanizera u Splitu, javlja Dalmatinski portal.

Tridesetogodišnjak je vulkanizera udario nogom u glavu pa je prijavljen za pokušaj nanošenja teške tjelesne povrede.

Dvije godine bio u zatvoru jer je nanio tjelesne povrede vlasniku kafića u Solinu

DORH je tražio da se Splićaninu odredi istražni zatvor jer je već odslužio dvije godine zatvora zbog nanošenja osobito teške tjelesne povrede vlasniku kafića u Solinu, piše Dalmatinski portal. To se dogodilo prije pet godina. Vlasnik kafića je osumnjičenog upozorio da se udalji jer je radio nered, a on ga je udario šakom u glavu.

Muškarac je pao te udario glavom o pod, a liječnici u bolnici su ga jedva spasili. Za napad na vlasnika kafića dobio je dvije godine zatvora, a opozvana mu je i jedna ranija uvjetna presuda. Zato je u konačnici osuđen na zatvorsku kaznu od dvije godine i sedam mjeseci.

Policija Splićanina nije prijavila jer je njegov pas zaklao mačku, već su o tome izvijestili Veterinarsku inspekciju koja ima veću mogućnost kažnjavanja u konkretnom slučaju, piše Dalmatinski portal.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija