Noćni vukovi dali punu podršku predsjediku Republike Srpske Miloradu Dodiku

 

Moto klub Noćni vukovi najoštrije osuđuje hajku koja se već duže vrijeme vodi protiv predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika i njegove porodice.

– Želimo da i na ovaj način pružimo punu podršku našem predsjedniku, jer mu vjerujemo i znamo da on godinama radi sve u najboljem interesu naše otadžbine.

Svima je potpuno jasno da predsjednik Dodik provodi politiku čuvanja i jačanja Republike Srpske i njene ustavnosti, što mi u potpunosti podržavamo, a što zapadnim silama očito ne odgovara.

Noćni vukovi su bili i ostaće uz svog predsjednika, bez obzira na neobjašnjivi sudski proces i sankcije koje su mu nepotrebno i neosnovano uvedene – navode Vukovi u svojoj objavi

Kako su “Noćni vukovi” kojima je zabranjen ulaz u BIH prisustvovali svečanom defileu u Ističnom Sarajevu?

Podsjećamo radi se o motorističkoj grupi koju čine uglavnom ekstremni nacionalisti.

Noćni vukovi se nazivaju i moćnom ruskom paravojskom. Smatra se da su bili upleteni u nekoliko tajnih operacija u istočnoj Ukrajini još 2014. godine kada je anektiran Krim.

Oni su inače veoma bliski ruskom predsjedniku Vladimiru Putinu.

Njima je ulaz u BiH zabranjen još 2018. godine, a označeni su kao sigurnosna prijetnja.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79