Nova 2024. na Bjelašnici: Cijene u privatnim apartmanima variraju od 400 do 1600 KM

Nova 2024. na Bjelašnici: Cijene u privatnim apartmanima variraju od 400 do 1600 KM


Bliži se Nova godina, a na popularnoj bh. planini Bjelašnici, raznovrsna ponuda privatnih apartmana premašila je sva očekivanja. Za one koji žele produžiti boravak i uživati u planinskim čarima duže od jednog dana, dostupni su apartmani po cijeni od 1600 KM za trodnevni aranžman.

No, dok se pojedinci otimaju za ove ekskluzivne apartmane, prava drama odvija se među onima koji žele rezervisati samo proslavu novogodišnje noći, piše Crna hronika.

“Danima već zovem sve redom. Pravo je teško pronaći slobodan apartman za noćenje na samu Novu godinu! Svi čuvaju najam za tri dana do zadnjeg trenutka”, izjavio je Dino, jedan od mnogih u potrazi za savršenim mjestom za doček Nove godine.

Ova trka s vremenom postala je prava drama, kako se pojedinci bore kako bi osigurali svoje mjesto na planinskoj idili za nezaboravnu proslavu.

S obzirom na veliki interes, očekuje se da će se traženje slobodnog apartmana nastaviti sve do posljednjeg trenutka, stvarajući uzbudljivu pozadinu za doček Nove godine na jednoj od najljepših planina Balkana.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija