Nova tragedija na cestama u BiH: Život izgubio 23-godišnjak

Nova tragedija na cestama u BiH: Život izgubio 23-godišnjak


Jedna osoba smrtno je stradala u prometnoj nesreći koja se u nedjelju u večernjim satima dogodila na prometnici između Posušja i Tomislavgrada, u mjestu Vinjani, potvrđeno je za Bljesak.info iz MUP-a županije Zapadnohercegovačke.

”Dana 28.7. 2024. u 19.56 na dijelu mag ceste M-6.1 Posušje-Tomislavgrad, u mjestu Vinjani, dogodila se prometna nezgoda s većom materijalnom štetom, povrijeđenom osobom i smrtno stradalom osobom u kojoj su sjedovali S.R.(2001.) s vozilom marke VW Passat BH reg. oznaka i A.S.(1972.) s teretnim vozilom marke “MAN” s priključnim vozilom marke Schmitz Cargobull”‘, rekla je za Bljesak.info Mila Ćavar, glasnogovornica MUP-a ŽZH.

”S.R. je smrtno stradao, a A.S. zadobio ozljede neutvrđenog stupnja”, dodala je.

Promet je na toj dionici ceste bio potpuno obustavljen te su se vozila preusmjeravala okolnim cestama i preko Blidinja. Promet je tijekom jutra u ponedjeljak normaliziran, a očevid završen zajedno s tužiteljicom.

 


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija