Nova tragedija u BiH: Život izgubio motociklista kod Laktaša

Motociklista je izgubio život u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u ranim jutarnjim satima u Laktaša. Nesreća se dogodila na magistralnom putu M-16  kada je motocikl marke Suzuku sudario s putničkim automobilom marke Dacia piše Crna-Hronika.

Uprkos brzoj intervenciji hitne pomoći, motociklista je preminuo na licu mjesta zbog teških povreda.

Policija je odmah izašla na teren i obavila uviđaj, a saobraćaj na tom dijelu puta bio je obustavljen više sati. U toku je istraga kako bi se utvrdili svi detalji i okolnosti koje su dovele do ove tragedije.

U toku je uviđaj na licu mjesta saobraćajne nezgode koja se dogodila jutros oko 06,00 časova na putu rezervisanom za saobraćaj motornih vozila kod hotela Ćubić u Laktašima.

U saobraćajnoj nezgodi učestvovalo je putničko vozilo marke “Dacia” i motocikl marke “Suzuki”.

Uviđajem rukovodi dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka i u toku je potpuna obustava saobraćaja na dionici Banjaluka – Klašnice”, rečeno je iz policije.

Ovaj tragični događaj ponovo je skrenuo pažnju na potrebu za većom pažnjom i oprezom svih učesnika u saobraćaju, kako bi se spriječile slične nesreće i sačuvali ljudski životi.

Porodica i prijatelji preminulog motocikliste duboko su potreseni ovim gubitkom, a javnost izražava sućut porodici u ovim teškim trenucima.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79