Novalić opet nije znao pravilno staviti masku na lice (FOTO)

U Sarajevu je sinoć promovisana prva superluksuzna jahta napravljena u BiH. Bila je to prilika da se i domaći zvaničnici promovišu slikajući se pored jahte, kao i sa njenim graditeljima.

Sve je to naišlo na prilično oštre komentare na društvenim mrežama, jer su istu noć, kada se održavala ovaj gala promocija, donesene restriktivne mjere na nivou Kantona Sarajevo zbog naglog porasta broja novooboljelih od koronavirusa. Iako je izgradnja jednog ovakvog plovila u BiH zaista uspjeh vrijedan svake pažnje i pohvale, zaista se postavlja pitanje da li se baš moralo organizovati ovakvo javno okupljanje.

Pri tome veliki broj prisutnih, a među njima čak i državni, entitetski i kantonalni zvaničnici, nisu nosili zaštitne maske na licu.

Među onima koji su nosili masku bio je i federalni premijer Fadil Novalić. Međutim, on je tako “stručno” stavio masku da je ponovo bio predmet šaljivih komentara na društvenim mrežama.

“Baš mu se ne da”, “Fadil je zarati s maskama”, samo su neki od najčešćih komentara. Među njima je bilo čak i prijedloga da se odlukom Vlade FBiH federalni premijer oslobodi obaveze nošenja maske, jer mu njeno postavljanje nikako ne ide od ruke.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79