Objavljena fotografija Seada Zečevića, osumnjičenog za ubistvo Nusreta Destanovića

Tijelo Nusreta Destanovića, muškarca srednjih godina, pronađeno je u bunaru, a istraga koja je uslijedila otkrila je mračnu priču o ljubavi, zavisti i izdaji.

Prema policijskom izvještaju, glavni osumnjičeni za ubistvo Nusreta je Sead Zečević, bivši suprug Rijalde Heci, s kojom je žrtva, kako se navodi, bio u emotivnoj vezi, piše Sandžakdanas.

Istraga sugerira da je Nusret bio namamljen u zamku porukom poslatom sa Rijaldinog telefona, koju, kako se sumnja, nije ona poslala.

Objavljeni snimci posljednjih trenutaka života Nusreta Destanovića i ponašanja Seada Zećovića

Nusret, vjerujući da ide na sastanak s Rijaldom, zapravo je upao u klopku. Na dogovorenom mjestu, umjesto Rijalde, dočekala ga je grupa muškaraca.

Prema izjavama svjedoka i dokazima prikupljenim tokom istrage, Nusret je brutalno pretučen prije nego što je njegovo beživotno tijelo bačeno u bunar. Motiv ovog zločina, prema prvim spekulacijama, mogla bi biti ljubomora i osveta, s obzirom na prethodne odnose između Nusreta, Rijalde i Seada.

Sead Zećović i Rijalda Heci

Rijalda je vodila Instagram profil na kojem su često objavljivane zajedničke fotografije sa Seadom, što je svjedočilo o njihovoj naizgled sretnoj prošlosti.

Međutim, nakon što su se njihovi putevi razišli, Rijalda je nastavila da viđa Nusreta, što je, prema izvorima bliskim istrazi, moglo da bude okidač za tragediju. Interesantna činjenica je i ta da Rijalda na svom Instagram profilu još uvijek drži podnaslov “Volim te, Seade”, što se možete uvjeriti na screenshotu.

Policija je nakon otkrića tijela pokrenula obimnu istragu, tokom koje su prikupljeni brojni dokazi, uključujući digitalne tragove i svjedočenja, koji upućuju na to da Sead Zečević i njegovi saučesnici stoje iza ovog zločina.

U trenutku pisanja ovog članka, osumnjičeni je u bjekstu i navodno je pobjegao iz države. Policijske snage intenzivno tragaju za njim.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79