Obnovljen vozni park Vlade Republike Srpske

Obnovljen vozni park Vlade Republike Srpske


Vlada Republike Srpske početkom godine odredila je 103 projekta, vrijedna 240 miliona maraka, koji se finansiraju iz budžeta, a koji su proglašeni prioritetnim javnim investicijama.

Na listu prioritetnih projekata uvrštena i nabavka dva automobila za protokol Vlade Republike Srpske u vrijednosti 360 hiljada maraka.
Premijer RS Radovan Višković nedavno je izjavio da će se prilikom nabavki automobila voditi računa i o markama i o cijeni vozila.
“Nikakav luksuz. Nikakvo razbacivanje. Nikakva auta od stotinu hiljada maraka. Ja lično smatram da Škoda Oktavija može da zadovolji potrebe i ministarstava i svih institucija”, izjavio je Radovan Višković, predsjednik Vlade RS-a. Ovo izgleda nisu čuli u protokolu Vlade Republike Srpske koji je ovih dana obnovio vozni park novim audijem od 153 hiljade maraka i pokrenuo proceduru nabavke Mercedes kombija, vrijednog 208 hiljada maraka.

Kažu da će se ovi automobili koristiti prilikom posjeta stranih zvaničnika, kao i za odlazak predstavnika RS u posjete stranim državama. Dodaju da su za ove svrhe povremeno iznajmljivali vozila što je iziskivalo određene troškove.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija