Obustavljena potraga za djevojčicom Dankom Ilić (2)

Pripadnici MUP-a Srbije su obustavili potragu za djevojčicom Dankom Ilić (2) nakon 27 sati detaljne pretrage terena u Banjskom Polju.

Potraga je obustavljena jer dosadašnji rezultati ukazuju na to da se djevojčica ne nalazi na području površine od oko deset kvadratnih kilometara.

Kako je nestala 2-godišnja Danka Ilić? Majka kaže da se okrenula na sekund i da je više nije bilo

Policija nastavlja intenzivan operativan rad u cilju utvrđivanja svih činjenica i okolnosti u vezi sa nestankom djeteta, o čemu će javnost biti blagovremeno obaviještena.

“Tokom proteklih 27 sati, u potrazi za Dankom Ilić, čiji je nestanak jučer prijavljen, učestvovalo je više od 500 pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova – Žandarmerija, policija opšte nadležnosti, Uprava kriminalističke policije, Uprava za tehniku, Helikopterska jedinica, Sektor za vanredne situacije, Uprava saobraćajne policije, Policijska uprava u Boru, kao i Gorska služba spasavanja i članovi dobrovoljnog vatrogasnog društva”, saopćeno je iz MUP-a Srbije, prenosi Telegraf.

Podsjetimo, policija sada traga za automobilom koji je prošao naseljem samo dvije minute poslije nestanka djevojčice.

Više možete pročitati u linku ispod.

Objavljen snimak: Automobil jurio kroz naselje samo 2 minute nakon nestanka Danke Ilić (2)

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79