OC Jahorina blokirani računi, Vlada RS-a plaća obaveze

Olimpijski centar Jahorina ponovo nije u stanju da izmiruje svoje obaveze zbog čega su im blokirani računi, ali rukovodstvo ovog centra to ne brine mnogo jer njihove obaveze, kako sami priznaju, izmiruje Vlada bosanskohercegovačkog entiteta Republika Srpska, piše Capital.ba.

Trenutno su im aktivna samo dva, a blokirano je 15 računa. Međutim, to ne brine mnogo predsjednika Nadzornog odbora OC Jahorina Nedeljka Eleka koji ponosno izjavljuje da je Vlada RS-a izmirila njihove obaveze.

– Računi će za nekoliko sati biti odblokirani jer je Vlada RS-a izmirila obaveze Olimpijskog centra po dospjelim kreditima – rekao je Elek.

Na upit novinarke ovog portala da obrazloži da li uprava ima neko rješenje za Jahorinu koja često dolazi u situaciju da im računi budu blokirani, on je kazao “da li joj je krivo što će računi uskoro biti odblokirani”.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79