“ODSJEKLE SU MI SE NOGE” HRVATSKA POLICIJA TRAŽI MIGRANTE KOJI SU ISKOČILI IZ KAMIONA SA TABLICAMA BIH

Najmanje dvije osobe iskočile su u četvrtak nešto prije podne iz kamiona s građevinskim materijalom, sa tablicama BiH, na parkingu trgovačkog centra na izlazu iz Šibenika prema Vodicama te počele bježati prema brdu, navode iz šibenske policije kojoj je prijavljeno da je riječ o migrantima.

– Postupanje je u toku, prikupljaju se obavještenje i dokazi u cilju utvrđivanja okolnosti ovog događaja – kratko je izjavila portparol Policijske uprave šibensko-kninske Marica Kosor.

Na terenu ispred trgovačkog centra policajci pregledaju nadzorne snimke kamera i razgovaraju s vozačem kamiona.

Vozač kamiona kompanije Dumi Šped, koji se predstavio kao Šesto, ispričao je za portal ŠibenikIN kako je krenuo iz Livna uobičajenom rutom, te da nije primijetio ništa neobično, javlja Hina.

– Krenuo sam iz Livna najnormalnije kao i svaki dan. Pretpostavljam da su oni ušli odmah u Livnu ili na graničnom prelazu Kamensko, ali ja ništa nisam primijetio sve dok nisam došao u Šibenik i parkirao se ispred trgovačkog centra. Kad sam išao dignuti ceradu vidio sam dva čovjeka. Odsjekle su mi se noge, ja gledam u njega, on gleda u mene. Išao sam zatvoriti ceradu, ali jedan je iskočio van, a za njim i drugi i krenuli su trčati prema brdu – kazao je vozač.

Dodao je kako mu je ovo prvi put da mu se nešto ovako dogodio, ali od kolega je čuo da se ovakve stvari događaju sve češće.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79