Oglasila se braća Pajić: “Ramiz je nas napao, al šta ćeš moraš se branit”

Oglasila se braća Pajić: “Ramiz je nas napao, al šta ćeš moraš se branit”


Eldin i Admir Pajić su optuženi za nasilničko ponašanje, zbog čega će se uskoro pojaviti u sudnici

Admir i Eldin Pajić su, nakon istrage koju je protiv njih vodilo Tužilaštvo Srednjobosanskog kantona, optuženi za krivično djelo nasilničko ponašanje, odnosno da su usred dana pretukli muškarca, a potom ga gurnuli niz obalu i prema njemu bacali kamenje.

Šta navodi Tužilaštvo pročitajte ovdje.

Eldin i Admir Pajić usred dana pretukli muškarca, gurnuli niz obalu i kamenovali

Braća Pajić kontaktirali su portal Crna-Hronika kako bi ispričali svoju stranu priče.

A nismo mi njeg napali Ramiz je prvi nas napao i jbg štaš moras se branit. On je poznat po tome da se kur*i sa autom na cesti i da se neće nikome sklonit.

Mi smo krenuli prema Kaćunima i ja sam prvi nagazijo na jedan most gdje se nismo mogli mimoići a on je imao proširenje te nije htio stati i skloniti se. Ja sam moramo nazad ići nekih 50 metara i otvorio sam prozor i rekao mu “Ti vozis gofl 7 i ti faca neka? Nećeš se sklont?”

On meni ogovara kako ga boli neka stvar šta ja vozim i šta on vozi te nam je počeo psovati majku i izašao iz auta i krenuo na suvozaleva vrata kako bi ih otvorio. U tome su se pošli gurat on i brat, ja izađen iz automobile. Niko nikog nije udario. On uopšte ne smije voziti jer ima padavicu. A možda je i bolje ovako da se završilo, svašta bi bilo da nije bio sa ženom.

Uglavnom niko nikog nije udario, bilo je samo naguravanje. Čovjek pije lijekove, ima papir da je lud.” – izjavio je Eldin Pajić za portal Crna-Hronika.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija