Oglasila se i Ceca: ” Ne gledam “Zvezde Granda”, ali ne podržavam nasilje ni prema kome, ni prema čemu. Svoje obožavam”

Ne smiruje se bura koju su izazvali mediji u Srbiji u vezi mladog Bosanca Sadika Hasanovića koji se takmičio u muzičkom šouu Zvezde Granda.

Nedugo nakon finalne večeri, mediji u Srbiji su napali mladog Sadika jer je “poštovalac lika i djela Nasera Orića” te zbog navodnog snimka na kojem s “ocem pjeva pjesme a koje pozivaju na klanje Srba”.

Oglasila se Sadikova majka: “Tu pjesmu je pjevao svako po Bosni! Pustite nas na miru”

Cijela estrada je komentirala ovaj slučaj a oglasila se i Svetlana Ceca Ražnatović, udovica ratnog zločinca Željka Ražnatovića Arkana.

– Ne gledam “Zvezde Granda”, ali ne podržavam nasilje ni prema kome, ni prema čemu. Nebitna je rasa, nacionalnost ili vjeroispovijest. Nikad i nisam, niti ću. Svoje obožavam, ali tuđe izuzetno poštujem – kazala je Ceca.

Cecin muž, Željko Ražnatović Arkan je ozloglašeni ratni zločinac i osnivač Srpske dobrovoljačke garde (SDG), koja je počinila najsvirepije zločine u Hrvatskoj i BiH. Iako je riječ o ratnom zločincu, Arkana i njegovu paravojnu jedinicu “Arkanovi tigrovi” u Srbiji, uglavnom, smatraju herojima. Željko Ražnatović je nakon rata bio umiješan u srbijansko kriminalno podzemlje, koje ga je kasnije i ubilo, upućeni smatraju, prema nalogu njegovih sponzora koje je uplašilo suđenje u Hagu pa su poduzeli sve da ga ušutkaju.

Naser Orić o Sadiku Hasanoviću: Glupan, on je za mene glupan, šta im se pravda?


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79