Oglasila se komšinica Jasmina S. čija je kamera snimila djevojčicu: Sad je ispalo da je dobro što sam ugradila kameru ako snimak može da pomogne

Sa nadzorne kamere koja se nalazi u dvorištu kuće mještanke Jasmine S. iz Banjskog Polja (Srbija), skinut je snimak koji je pregledala policija, u okviru potrage za nestalom Dankom Ilić.

Kako je ispričala policija je snimke uzela oko 19 sati i 30 minuta.

“Ugradila sam kameru prije oko mjesec dana samo zbog bezbjednosti majke jer se bavim turizmom, inače je ovo naselje mirno i sigurno. Živim ovdje 30 godina i nikad se nije desio nikakav problem. Sad je ispalo da je dobro što sam ugradila kameru ako snimak može da pomogne u istrazi”, rekla je komšinica i nastavila:

“Na snimku se vidjelo da je majka sa djecom prošla ulicom. Oko deset minuta kasnije došao je i otac. Desetak minuta kasnije stigla je i policijska patrola. Nadam se da će uskoro pronaći djevojčicu”, kazala je.

Podsjetimo, djevojčica Danka Ilić (2) iz Bora nestala je juče oko 13.45 u naselju Banjsko polje.

Potraga za nestalom djevojčicom je obustavljena jer dosadašnji rezultati ukazuju na to da se djevojčica ne nalazi na području površine od oko deset kvadratnih kilometara.

Snimak sa druge kamere pokazuje i nepoznato vozilo koje je prošlo naseljem u 13:47, samo dvije minute nakon nestanka djevojčice.

Objavljen snimak: Automobil jurio kroz naselje samo 2 minute nakon nestanka Danke Ilić (2)

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79