Oglasila se porodica porvijeđenog mladića: “Slučajno ga pronašao skladištar. Nijedna kamera nije bila u finkciji?”

Azur Terzić, mladi košarkaš KK Igman Burch sa Ilidže, teško je povrijeđen pod nerazjašnjenim okolnostima kada je u blizini jedne diskoteke u Cazinu pronađen u nesvjesnom stanju sa slomljenom kičmom. Kako su na Facebooku objavili njegov klub KK Igman i KK Bihać u kojem je također igrao, pozivajući se na reakciju njegove porodice, Terzić je bio u noćnom izlasku s prijateljima.

Azur Terzić pronađen slomljene kičme i bez svijesti u blizini jedne diskoteke u Cazinu

Kako tvrdi njegova porodica, Azura je u nesvjesnom stanju pronašao skladištar iza navedenog objekta, a nakon što su zatražili snimke s video nadzora, dobili su odgovor da nijedna kamera nije u funkciji.

Njegov član porodice oglasio se na Facebooku.

“Dakle mi kao porodica smo ogorčeni, zbunjeni, bijesni, tužni.

  • Taj fini momak je naš Azur Terzić, istaknuti košarkas, student Burch Univerziteta u Sarajevu.
  • Taj fini momak je sinoć sa svojim vršnjacima izišao ”na muziku“ u poznatu Cazinjsku diskoteku.
  • Taj fini momak je nađen u nesvjesnom stanju iza objekta City Centra, gdje ga je slučajno pronašao skladištar
  • Na upit porodice o video nadzoru, zamislite niti jedna postavljane kamera u centru nije radila? A iste su po projektu predviđene i treba između ostalog da su u funkciji, da bi se dobila upotrebna dozvola.
  • Taj fini momak je HITNO prebaćen u Sarajevo i nadamo se dobrom ishodu po njegovo zdravlje.

Također nam nije jasno, da od toliko gostiju u diskoteci niko ništa nije primjetio niti vidio…Istina će kad tad doći na vidjelo, jer do tada odustati nećemo!!!!! Za slomljenu kičmu i pokušaj ubistva odustati NEĆEMOOO !!!! – izjavili su iz Azurove porodice.

Terzić je s teškim povredama hitno prebačen u Sarajevo, te se njegovi bližnji nadaju uspješnom oporavku. Dodali su da niko od gostiju u diskoteci nije ništa primijetio, ali da će bez obzira na sve istrajati u pokušaju da saznaju istinu, jer kako tvrde, riječ je o pokušaju ubistva.

Šta pišu na Facebooku?

“Upravo smo saznali da je sinoć u diskoteci u City centru teško nastradao naš sugradjanin i sportaš Azur Terzić. Azur je hitno prevežen u Sarajevo. Još uvijek nemamo informacija kako je došlo do ove nesreće i iskreno se nadamo da će se naš Azur vratiti na košarkaške terene živ i zdrav”

“Zašto još uvijek portali ne pišu o Azuru Terziću koji je teško stradao u subotu u diskoteci Advantage? Zašto mediji šute? Šta je sa rtvusk, krajina.ba,cazin.net i ostalim medijima? Jel vas to kupila gazdarica da niste u stanju napisati istinu o ovom prekrasnom dječaku?

Azur Terzić je ponos Cazina i Cazinjana a pitanje je šta će biti sa njegovom kičmom. Ja aminujem da bude dobro i da se vrati svim prijašnjim aktivnostima kao i njegova porodica a posebno njegov otac Saud. Hoće li neko odgovarati za ovo teško krivično djelo?

Diskoteka nema upotrebnu dozvolu ili joj je izdata mimo zakona i to cijeli Cazin zna. Dokle će cazinski tajkuni zarađivati na nama mimo zakona? Ko će završiti u zatvoru zbog činjenice da diskoteka radi i da fol kamere ne rade? Hoće li mediji progovoriti ili da ja progovorim jer ja imam hrabrosti dok vi kalkulirate?”

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79