Oglasila se Šaba koja je pokradena na dženazi: “Nije bitan novac i mobitel, bitni su mi dokumenti. Čeka me dijete u kolicima”

Oglasila se Šaba koja je pokradena na dženazi: “Nije bitan novac i mobitel, bitni su mi dokumenti. Čeka me dijete u kolicima”


Da lopovima ništa nije sveto potvrđuje i nemili događaj koji je zabilježila Šaba Kašibović-Omahić kojoj je ukradena torbica sa novcem, dokumentima i mobitelom za vrijeme dženaze namaza.

Slična situacija desila se i u mjestu Trnova, općina Velika Kladuša, 45-godišnjakinja G.M je optužena da je ukrala novac iz porodične kuće prilikom klanjanja dženaze koja je odnijela preko 2.000 KM.

O ovom događaju smo već pisali ovdje.

Došla na tevhid, otišla u sobu da klanja, pa opljačkala ožalošćenu porodicu

Ovog puta desila se ista situacija kada je pokradena Šaba u mjestu Krndija za vrijeme dženaze namaza – piše Crna-Hronika. 

Kako se navodi, ukraden je mobitel, novčanik i dokumenti. Treba naglasiti da je Šaba doputovala iu Luksemburga na dženazu i planirala se brzo vratiti kući, ali kako nema dokumenata ne može.

“Ja sam Šaba Kašibović. 17.11.2022. godine bila sam na dženazi na Krndiji, kod porodice Kalebić. U toj kući gdje sam bila, ukradena je moja torba sa svim ličnim dokumentima, mobitelom i novcem.

Moli se osoba koja je uzela torbu ili ako neko pronađe negdje da vrati dokumente. Moram da se vratim za Luxemburg u što skorije vrijeme jer ne živim u Bosni, a kod kuće me čeka dijete u kolicima.

Nije bitan mobitel ni novac, najbitniji sui dokumenti.

Ako možete objaviti, bili bismo vam zahvalni” – izjavila je Šaba Kašibović-Omić piše portal Crna-Hronika. 


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija