Oglasila se srbijanska pjevačica nakon pucnjave na koncertu: “Pjevala sam dok je radio mikrofon  Žao mi je jako”

Oglasila se srbijanska pjevačica nakon pucnjave na koncertu: “Pjevala sam dok je radio mikrofon Žao mi je jako”


Dvije osobe uhapšene su nakon pucnjave koja se dogodila u klubu „Hvana“ u Blagaju na koncertu Aleksandre Prijović. Nastup je nastup odmah prekinut, a klub ispražnjen.

Dan nakon incidenta, pjevačica je izjavila da u momentu pucnjave nije bila u klubu, tvrdeći da je sve vijesti o pucnjavi saznala iz medija.

– U Mostaru je bilo jako veselo, prelijepo, sve super. U jednom trenutku je krenula da pada kiša i ja sam rekla da ako krene pljusak, da ću kao što sam i na svim ovim prethodnim nastupima, izaći i da ću pokisnuti sa mojom publikom, što je meni negdje i normalno.

I krenuo je takav pljusak da je u jednom trenutku prestalo da radi ozvučenje. Ugasio se mikrofon i instrumenti, sve… i ja tu više nisam mogla da pjevam i tu se završio moj nastup – prepričava Prijović.

Za Kurir je izjavila da je sjela u automobil i da je u tom momentu bilo sve uredu, tako da ona ništa od tog incidenta nije vidjela.

– Ujutru sam vidjela sve po medijima i hvala Bogu da se nije završilo tragično. Žao mi je jako. Ja nikada za sve ove godine koliko radim po klubovima, nikada nisam imala nikakvih problema i incidenata. Čak ni tuča nije bilo, ovo je bilo prvi put i desilo se kad sam ja otišla – poručila je za Kurir potrešena pjevačica.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Crna Hronika BiH (@crnahronikabih)

Oglasio se i MUP HNK

U noći 05/06.08.2023.godine u 01,50 sati PU Mostar je obaviještena od strane više NN osoba da je u UO „Havana“ u Blagaju došlo do narušavanja javnog reda i mira u većem obimu i uporabe vatrenog oružja od strane NN osobe.

Odmah su na lice mjesta izašli djelatnici policije i vrlo brzo situaciju stavili pod kontrolu. Došlo se do saznanja da je iz vatrenog oružja pucao N.I.(1989) iz Doboja sa kojim su se u društvu nalazili A.G.(1985) i A.G.(1983), oba iz Mostara.

Isti su se sukobili sa zaštitarima navedenog objekta i tom prigodom zaštitar J.G. je zadobio ozljede u predjelu glave te je prevezen na CUM Mostar a lakše tjelesne ozljede zadobio je A.G.. Osobe N.I., A.G. i A.G. su lišeni slobode i zadržani radi krim. obrade.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija