Oglasio se direktor sarajevske škole: “Moji učenici se nisu potukli ni danas, a ni cijelu školsku godinu”

Jučer 18. marta pred Srednjom školom metalskih zanimanja u Sarajevu je došlo do incidenta kada je nekoliko učenika uključeno u masovnu tučnjavu.

Prema informacijama, jedan učenik zadobio je opekotine glave nakon što je drugi učenik upotrijebio baklju tokom tučnjave.

Nakon toga su se umiješali drugovi mladića koji je zadobio opekotine glave i nastala je masovna tučnjava.

Policijske snage bile su prisutne na licu mjesta tokom cijelog dana kako bi istražile situaciju i osigurale sigurnost učenika i osoblja škole.

U toku je uviđaj.

Tučnjava više učenika ispred Metalske škole u Sarajevu: Dvije osobe povrijeđene

Javio se Faruk Čupović, direktor Mašinske škole u Sarajevu

– Tučnjava se nije desila u Mašinskoj-tehničkoj školi. U toj zgradi postoje dvije škole i to Škola metalskih zanimanja i Mašinska-tehnička. Definitivno, stojim iza svojih riječi, u Mašinskoj-tehničkoj školi se nije desila nikakva tučnjava danas – kazao je Čupović za Avaz.

On je naveo da dvije škole koriste isti ulaz u školskoj zgradi.

– Stojim iza toga da se učenici Mašinske-tehničke škole nisu potukli ni danas, a ni cijelu školsku godinu – naglasio je Čupović.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79