Oglasio se Hamdija Abdić nakon što je vrijeđao protivkandidata: Stojim iza svojih riječi

Kandidat SDA za gradonačelnika Bihaća Hamdija Abdić Tigar reagovao je na optužbe svog protivkandidata iz POMAK-a Elvedina Sedića u kojima on tvrdi da mu je Abdić prijetio tokom TV debate.

Abdić je u svom reagovanju rekao da od početka kampanje, od prvog dana i prvog nastupa bivšeg gradonačelnika, predizborna strategija POMAKA bazira se isključivo na vrijeđanju i provociranju njega.”Kao, očito, najozbiljnijeg kandidata za poziciju prvog čovjeka Bihaća. Kandidat POMAK-a Elvedin Sedić iznosi pri tom gomilu laži i to ne samo vezanih za moj politički angažman, ali i privatni i poslovni život. Ako su računali da će me isprovocirati – prevarili su se”, navodi Abdić.

Međutim, kako ističe, ne može trpiti “konstantne napade, insinuacije i neistine koje kandidat Sedić iznosi u javnosti bez trunke srama”.

Stojim iza svojih sinoćnjih replika i neću dopustiti da iko pravi od sebe žrtvu samo zato što sam razotkrio njegovo petljanje i izvrtanje činjenica. Kao što ne dam na Bihać, neću dati ni na sebe. Sutra pred nama je još jedna debata i ja se iskreno nadam da ćemo je konačno posvetiti onome čemu predizborna kampanja inače treba da služi, dakle nadmetanju ko nudi bolji program i kvalitenija rješenja problema našeg grada”, poručuje Abdić.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79