Oglasio se MUP TK o teškoj nesreći kod Gračanice: Poginuo suvozač iz Corse (1992)

Oglasio se MUP TK o teškoj nesreći kod Gračanice: Poginuo suvozač iz Corse (1992)


Teška nesreća desila se nekoliko sati poslije novogodišnjeg slavlja u Gračanici. Kako saznaje portal Crna-Hronika nesreća se dogodila u Stjepan Polju sa tragičnim ishodom.

Iz MUP-a TK su potvrdili da se dogodila teška saobraćajna nesreća i sudar dva putnička motorna vozila.

Nažalost jedno lice je preminuli na mjestu događaja dok su dvije osobe hitno prebačene na UKC Tuzla sa teškim tjelesnim povredama.

Ovu informaciju potvrdila je glasnogovornica MUP-a TK Adnana Sprečić za portal Crna-Hronika.

Danas, 01.01.2024.godine oko 03,35 sati na mag. putu M-4, Tuzla-Doboj, u mjestu Stjepan polje dogodila se teška saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovala dva putnička motorna vozila:

Opel Corsa i Reno Megane, u kojoj je nažalost smrtno stradao suvozač iz Opel Corse (1992), dok su oba vozača teško povrijeđeni, te su prevezeni u JZU UKC gdje su nakon ukazivanja liječničke pomoći zadržani na liječenju.

Uviđaj su izvršili istražitelji OKP PU Gračanica, te se pod nadzorom KTTK-a poduzimaju dalje radnje u cilju utvrđivanja uzroka ove saobraćajne nezgode.

Na lice mjesta događaja izašao je dežurni Tužilac Kantonalnog tužilaštva Tuzlanskog kantona koji je rukovodio radnjom uviđaja, te se poduzimaju sve dalje mjere i radnje u cilju utvrđivanja okolnosti pod kojim se ova nezgoda desila.

POGLEDAJ GALERIJU

Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija