Oglasio se rukometni klub: “Najstrožije kazniti napad na Nikolu Tomića, mladog i perspektivnog sportistu”

Oglasio se rukometni klub: “Najstrožije kazniti napad na Nikolu Tomića, mladog i perspektivnog sportistu”


Povodom nemilog događaja koji je potresao naš klub, odlučili smo da se obratimo javnosti. Nažalost ovog puta ne obraćamo se povodom sportskih uspjeha ili dešavanja.

Dana 16.04.2023. oko 3 časa iza ponoći, policijski službenici Policijske stanice Zvornik, lišili su slobode lice I.L. zbog pokušaja ubistva.

Hladnim oružjem napadnut je naš rukometaš Nikola Tomić koji je tom prilikom zadobio povrede u predjelu vrata u vidu ozbiljne posjekotine. Na našu sreću, ako se to srećom može nazvati, Nikola je nakon hladnokrvnog napada ubrzo zbrinut u JZU Bolnica Zvornik.

Iskreno se nadamo da će nadležne institucije najstrože kazniti ovakav vid nasilničkog ponašanja. Bio je ovo napad na jednog mladog i perspektivnog sportistu, željnog igre i dokazivanja, a na njegovom mjestu mogao je biti bilo ko od nas.

Najiskrenije se nadamo da se ovako nešto više nikada neće ponoviti. Našem Nikoli želimo brz oporavak i da se što prije vidimo na parketu.

Stop nasilju

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Crna Hronika BiH (@crnahronikabih)

Podsjećamo mladog rukometaša u vrat izbola ljubomorna djevojka koja je zatvorena zbog pokušaja likvidacije.

Napadnut mladi rukometaš “Drine” Nikola Tomić od strane ženske osobe koja ga je oštrim predmetom ubola u predio vrata, nakon čega je Tomić završio u zvorničkoj bolnici, a ženska osoba iza rešetaka.

Nemili događaj se odigrao na ulazu u Zvornik ispred benzinske pumpe Nešković.

Policijski službenici Policijske stanice Zvornik su 16.04.2023. godine oko 02.50 sati lišili slobode lice I.L. iz Zvornika zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivično djelo “Ubistvo” u vezi sa krivičnim djelom “Pokušaj”.

Policijskoj stanici Zvornik je navedenog dana prijavljen napad hladnim oružjem na lice N.T. ispred benzinske pumpe u Zvorniku. Lice N.T. je upućeno na ukazivanje ljekarske pomoći u Javnu zdravstvenu ustanovu Bolnica Zvornik, gdje su mu od strane dežurnog doktora konstatovane lake tjelesne povrede.

Operativnim radom na terenu, policijski službenici su ustanovili da je navedene povrde nanijelo lice I.L. iz Zvornika.

O svemu navedenom je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina, na čiji prijedlog je osumnjičenom licu određen pritvor u trajanju od mjesec dana”, poručuju u svom saopštenju iz PU Zvornik.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija