Oglasio se Sanel Tulović za CH: “Ja sam došao da odbranim djevojku a oni mene priveli”

Oglasio se Sanel Tulović za CH: “Ja sam došao da odbranim djevojku a oni mene priveli”


Sarajevska policija uhapsila je tri osobe zbog sumnje da su počinili krivična djela iznude, nanošenja lakše povrede i ugrožavanja sigurnosti na štetu H.K. i P.M. iz Sarajeva.

– Dana 29.08.2023. godine, policijski službenici PU Ilidža su uz službeni izvještaj o počinjenim krivičnim djelima Iznuda, Lakša tjelesna povreda i Ugrožavanje sigurnosti /član 295., član 173. i član 183. KZ FBiH/, počinjenih na štetu H.K. i P.M., predali Kantonalnom tužilaštvu Kantona Sarajevo E.V., rođen 1991. godine u Sarajevu, nastanjen u Vogošći, koji je prethodnog dana lišen slobode. Radeći na rasvjetljavanju i dokumentovanju navedenih krivičnih djela, lišeni su slobode S.T., rođen 1978. godine u Goraždu i A.H., rođena 1995. godine u Tuzli – saopćeno je iz MUP-a KS.

Privedeni Emir Vručak, Sanel Tulović i Azra Husarić zbog iznude i napada na Ilidži

Tulović kojeg zastupam, došao je na Stup samo da zaštiti uposlenicu jedne firme koja je bila predmet mobinga. Priznao je da je nanio lakšu povredu, ali iz drugih razloga – kazao je advokat Mehmedbašić.

Za portal Crna-Hronika govorio je Sanel Tulović koji kaže da je laž kako su tražili 700.000 KM i da je on došao da odbrani djevojku a završio iza rešetaka.

Na svu sramotu kantonalnog tužioca koji je poslije naših izjava i dokumentacije koju je Azra priložila i lažnog Azrinog šefa koji se bavi lihvarstvom i kamatarenjem uz to sve ima i porodicu zbog čega je izmislio priču o iznudi. Samo je dao prijedlog za pređivanje pritvora.

Da postoji pravda dokazala je sudinica gospođa Ajla Popović Mujan koja je odbila prijedlog tužioca da određivanje pritvora. Dotični gospodin, šef jad i bijednik koji koristi funkciju i ucjenjuje radnice je tek nakon 5 sati otišao u Hitnu da prijavi povrede i to čovjek koji je 2 metra visok i ima 130 kila i par vaspitnih šamara ne može imati povrede al nek bude da sam mu ja to nanio.

Draga mi je da Azra može mirno da spava i da ne mora živjeti u strahu da će je govno od insana nazvati i kao ono mora izaći ili će otkaz dobiti. Da je sve kako treba, sad bi gospodin, jad i bijednik trebao biti u pritvoru al otom potom, valjda će i kod nas doći bolja vremena.

I za kraj, sve pohvale našim advokatima. – za kraj je izjavio Sanel Tulović za portal Crna-Hronika

(VIDEO) Sanelu zapalili BMW-a u Sarajevu. On dušmanima poručio da će kupiti još bolji


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija