Oglasio se Savo Vujadinović nakon gostovanja Avde Huseinovića: “Ja sam u ratu imao 3 godine”

Oglasio se Savo Vujadinović nakon gostovanja Avde Huseinovića: “Ja sam u ratu imao 3 godine”


U  tridesetoj epizodi podcasta “Putokaz” gostovao je novinara i publicistu Avdu Huseinovića. U toku svog gostovanja spomenuo je tiktokera koji je jedan od najpoznatijih osoba na društvenim mrežama a koji radi za službu i policiju MUP-a Republike Srpske – piše Crna-Hronika.

“Ima ova TikTok društvena mreža jako popularna, i na tom TikToku je jedan od najpopularnijih likova jedan peksim, čiji je otac poginuo kao srpski vojnik u napadima na Srebrenicu.

I taj dolazi u naša sela, dolazi u ono malo naših ugostiteljskih objekata, naš narod hrli s tim peksimom da se slika, da se grli da se ljubi. On nam ulazi, hoda i mi pošto imamo insajdere mogu se pohvaliti time da smo toliko dorasli da prevažne informacije dobivao od njih.

Taj isti dolazi i hoda po našim mjestima, naša dijaspora ga financira, voda pored naših spomen obilježja genocida i ima nešto tu.

Navečer dolazi u policijski stanicu u Miličima i piše izvještaje šta naš narod priča. Znači ubačen je. Moramo se okajmačiti u tom pogledu, moramo napraviti neki štab da kažemo: “Halo ne može to!”

On je sin učesnika u genocidu. To je osnovno. Ne može on hodati po našim spomen obilježima, drugo to je jedna prikaza to je ništa. Jednostavno ta popularnost te mreže ga namjestilo tako da primjećujem i naše sestre uključuju se oko njega to je nevjerovatno a radi za službu.” – izjavio je Avdo Huseinović.

Avdo Huseinović: “Ima TikToker čiji je otac poginuo kao srpski vojnik u napadima na Srebrenicu a naša dijaspora ga finansira”

Na svom tiktok profilu oglasio se i Savo Vujadinović kojeg su na ovoj društvenoj mreži etiketirali kao osobu o kojoj Avdo Huseinović govori.

“Pozdrav svima. Ja sam Savo Vujadinović i želio bih da se oglasim povodom video koji kruži TikTok a u kojem govori Avdo Huseinović.

Ovako, ja sam čovjeka jučer zvao lično. Prvo što i je rekao: “Ja tebe nisam nigdje imenovao”.

Ja se želim ograditi od ovih neistina. Ja sam u ratu imao 3 godine i ja se moram oglasiti povodom ovih laži i gnusnih komentara jer šutnja na neki način potvrđuje isto. Ja ću svoje pravo i narušavanje ugleda i povrede časti tražiti pravnim putem.

Objavili su moje ime i prezime i stavili metu na čelo meni i mom djetetu. Imam sve snimljeno i zabilježeno. Ostalo će da rade advokati a do tada ja se nneu više oglašavati povodom te teme.

Pozdrav za sve dobre ljude” – izjavio je Savo Vujadinović.

 

Objavljuje @crnahronikabih
Prikaži u Threadsu

 

Podsjećamo Savo Vujadinović iz sela Milići, živi u zaseoku Vujadine zajedno sa sinom Ljubinkom i majkom Jelom. Nerijetko svojim pratiocima navodi da je razveden, te da mu je jedan od glavnih motiva pojave na Tik Toku i pronalazak srodne duše.

Svojom spontanošću i jednostavnošću 33-godišnji Savo je brzo prikupio veliki broj pratioca koji gledaju njegove klipove na ovoj društvenoj mreži.

Sin Ljubinko sa svega deset godina počeo je voziti automobil, a prije automobila naučio je voziti i traktor.

Ovaj desetogodišnjak ništa manje simpatija na Tik Toku nije prikupio od svog oca, a nerijetko mu sugeriše da svaku djevojku sa kojom “lajva” prethodno upita da li zna da kuva, jer je po njegovim kriterijumima upravo snalaženje u kuhinji glavna referenca za dolazak u kuću Vujadinovića.

Drva koja se tokom sezone usijeku, voze se u Bijeljinu na pijacu, gdje Savo hladne noći provodi u kamionu i zabavlja svoje pratioce, ali za razliku od prethodnih godina kada je bio anoniman, sada odlazak na pijacu izgleda potpuno drugačije.

“Ljudi dolaze da se slikaju sa mnom iz okolnih gradova i mjesta, puna mi je kabina kesa i poklona, neću imati mjesta da prespavam, hvala ljudima što dolaze da se upoznamo“, rekao je Savo nakon posljednjeg boravka na pijaci u Bijeljini.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija