Okršaj dvije osobe u bašti kafane, jedan prevezen na UKC

Okršaj dvije osobe u bašti kafane, jedan prevezen na UKC


Banjalučanin G.C. uhapšen je juče na području Laktaša zbog učestvovanja u tuči nakon koje je jedna osoba završila na UKC-u Republike Srpske.

Naime, navedeni se sumnjiči se da je juče u bašti ugostiteljskog objekta u Laktašima napao oštećenog koji je zadobio tjelesne povrede.

„Oštećenom licu ukazana je ljekarska pomoć na Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske. Lice G.C. je podvrgnuto ispitivanju na prisustvo alkohola, kojom prilikom je utvrđeno prisustvo od 2,16 g/kg alkohola u organizmu“, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

G.C. se sumnjiči da je počinio krivično djelo tjelesna povreda.

Protiv lica Z.Đ. iz Banjaluke, vlasnika i radnika navedenog ugostiteljskog objekta, slijedi pokretanje prekršajnog postupka zbog počinjenih prekršaja iz člana 18. i 25. Zakona o javnom redu i miru.

O navedenom je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, kao i dežurni sudija Osnovnog suda u Banjaluci – Odjeljenje za prekršaje.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija