Opalila muža svijećnjakom po glavi, posvađali se ko će izvesti psa

Opalila muža svijećnjakom po glavi, posvađali se ko će izvesti psa


Tridesetogodišnja Petra iz Zagreba u 1 mjesecu ove godine u stanu opalila je nevjenčanog supruga (34) metalnim svijećnjakom po glavi nakon svađe oko toga ko će izvesti psa u šetnju.

Kako piše Danica.hr, nakon prepirke s vanbračnim suprugom prvo ga je ogrebala po licu i vratu, nakon čega ga je metalnim svijećnjakom udarila u područje stražnjeg dijela glave, uslijed čega je muž zadobio povrede u vidu rane razderotine na zatiljnom dijelu glave duljine 2,5 centimetara, piše u optužnici.

Policiju je pozvao vlasnik stana te je Petra odmah uhapšena, a mužu je pružena prva pomoć. Policija je otkrila kako su mu se na odjeći vidjeli tragove krvi. Djevojka je tvrdila kako se samo branila.

“Prepirali smo se oko šetnje psa, oboje smo krivi. Ogrebala sam ga, ali to sam učinila u odbrani, i također je tačno da sam ga nekim svijećnjakom udarila po glavi. Radi se o nekom svijećnjaku od lima koji se nalazio na stolu.

Ali on me grebao, držao za lice i vukao po podu, nije me gušio. Prestali smo kad je stanodavac kucao na vrata, a potom je pozvao i policiju”, navodi se dalje.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija