Opasni Admir Uzunović i Admir Arapović uhapšeni u Tuzli: Preprodavali drogu

Opasni Admir Uzunović i Admir Arapović uhapšeni u Tuzli: Preprodavali drogu


Specijalci MUP-a Tuzlanskog kantona su, postupajući po Naredbi Kantonalnog suda Tuzla i uz saglasnost Kantonalnog tužilaštva TK, a u saradnji s policijskim službenicima FUP-a jučer proveli opsežnu akciju na području Tuzle i Živinica.

Tokom navedene akcije, izvršeni su pretresi na deset lokacija, s ciljem pronalaska materijalnih dokaza o počinjenju krivičnog djela Neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Tom prilikom uhapšeno je pet osoba.

Saznajemo da su među uhapšenima Admir Uzunović i Admir Arapović. Uzunović je itekako poznat policiji u Tuzlanskom kantonu. Jedan od njihovih saradnika je u bjekstvu.

– Izvršenim pretresima osumnjičenih lica, stambenih i drugih objekata, motornih vozila pronađena je i privremeno oduzeta određena količina praškaste i biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu, municija i vatreno oružje – pištolj, ometači signala mobilnih telefona i drugi predmeti koji mogu poslužiti kao dokaz – saopćeno je iz Uprave policije MUP-a TK.

@crnahronikaofficialHapšenje tuzlanskih dilera

♬ original sound – crnahronikaofficial

POGLEDAJ GALERIJU

 



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija