Foto: Arhiv/Ilustracija
Opasni mladić i djevojka napali policajce nakon što su ih zaustavili u BMW-u

Opasni mladić i djevojka napali policajce nakon što su ih zaustavili u BMW-u


Policija iz Tešnja lišila je slobode 23-godišnjeg T. E. i 21-godišnju L. F. zbog sprečavanja službene osobe u vršenju službene radnje, odnosno fizičkog napada na dvojicu pripadnika Policijske stanice Tešanj.

Prema informaciji iz MUP-a Zeničko-dobojskog kantona, sinoć u 18.40 sati, u mjestu Bukva u općini Tešanj, policajci su zaustavili i kontrolisali vozilo BMW u kojem se nalazio spomenuti dvojac.

Tom prilikom je utvrđeno da se na automobilu nalaze dvije različite nepripadajuće tablice, a potom su uvidom u kaznenu evidenciju utvrdili da vozač ima neplaćenih kazni u visini od 2.950 KM.

Zbog utvrđenih nepravilnosti policajci su pokušali lišiti slobode T. E., koji je tom prilikom pružio aktivan otpor upotrebom fizičke snage, kao i L. F., koja je bila sa njim u društvu.

“Tom prilikom su policijski službenici S. A. i H. Dž., kao i L. F. zadobili lakše tjelesne povrede, koje su konstatovane u Službi hitne medicinske pomoći Tešanj. T. E. i L. F. lišeni su slobode i zadržani u prostorijama za zadržavanje Policijske stanice Tešanj. Vozilo BMW je privremeno oduzeto i deponovano na parking prostor Policijske stanice Tešanj, uz upoznavanje dežurnog tužioca”, naveli su iz MUP-a ZDK.

Dodaju kako će sve potrebne mjere i radnje na dokumentovanju ovog krivičnog djela nastaviti istražitelji Policijske stanice Tešanj.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija