Opasni vozač Škode blokirao prolaz djevojkama pa pretukao vozačicu: “Ne možeš ti ovdje voziti kako ti hoćeš”

Kantonalno tužilaštvo Zeničko-dobojskog kantona podiglo je optužnicu protiv Smajlović Elkameda (30), rođenog u Zenici, zbog krivičnog djela nasilničko ponašanje. Optužnica je u cijelosti potvrđena od strane sudije za prethodno saslušanje Općinskog suda u Zavidovićima.

Smajlović je krivično djelo uradio 06. juna ove godine oko 22 sata na području općine Maglaj. On je naročito drskim i bezobzirnim ponašanjem i nasiljem ugrozio građanski mir oštećene Č.A.

Sve se desilo u mjestu Čobe, na lokalnom putu Novi Šeher-Kopice, kada je Smajlović svojom Škodom prepriječio put Fordu kojim je upravljala Č.A.

Sa Č.A. su se u tom momentu u vozilu nalazile još tri prijateljice S.B., M.F. i M.A.

Nakon što im je blokirao prolaz, Smajlović je izašao iz automobila i otvorio vrata vozačice Č.A. i počeo prijetiti, galamiti da bi je u jednom trenutku počeo udarati i čupati za kosu.

“Ne možeš ti ovdje voziti kako ti hoćeš”, “Hoćeš li da zapalim tebe i auto”, prijetio je uz psovke Smajlović.

Nakon psovki, prijetnji i čupanja za kosu, Smajlović je vozačicu udario otvorenom šakom u glavu, te se udaljio sa lica mjesta.

Uznemirene i isprepadane prijateljice su odmah pozvale policiju koja je identifikovala Smajlović Elkameda.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79