OPASNOST ZA VOZAČE: Klizište na putu Foča – Šćepan Polje, cesta napukla!

Na magistralnom putu Foča – Šćepan Polje aktiviralo se klizište koje je protekle noći na kratko obustavilo saobraćaj na toj dionici. Pokrenulo se oko 100 metara kubnih zemlje i prekinulo saobraćaj.

Izložba Fočaka Ranka: “Muzej ratkapa” na “cesti smrti”

Iz “Srbinjeputeva” navode kako radnici rade na saniranju velikog klizišta.

– Mašina “Srbinjeputeva” brzo je stigla, pa prekid nije dugo trajao, a klizište su dok nije došla mašina čistili i vozači koji su se zatekli na putu – naveli su, piše BHRT.

Nedaleko od mjesta gdje je saobraćaj prošle noći bio prekinut, na oko kilometar prema Šćepan Polju, kolovoz je jučer u jutarnjim satima pukao po sredini i krater izgleda zastrašujuće.

Sa donje strane je velika provalija prema Drini što predstavlja veliku opasnost za vozače. Na ovom izuzetno opasnom putu klizišta se pojavljuju svakog dana i saobraća se uz ogroman rizik.

U “Srbinjeputevima” kažu da odvodni kanali ne mogu da prime ogromnu količinu vode, usljed obilnih kiša, tako da se voda izliva po kolovozu.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79