Opel udario s 208 km/h u autobus: Udar izgleda stravično (VIDEO)

Jeste li se ikada pitali što ostane od automobila nakon sudara pri brzini od 200 km/h?

EuroNCAP i njemu slični već godinama provode tipske crash testove u kojima se sigurnost automobila ispituje pri brzinama redovito manjim od 60 km/h (IIHS 64 km/h). Ponekad netko organizira neslužbene testove pri većim brzinama, najčešće zbog zabave, a takav primjer donosimo i u nastavku.

Da skratimo priču, prebacite na 18 minutu i moći ćete vidjeti kako izgleda kada Opel Omega udari u stacionarni objekt pri tri puta većoj brzini. Udarac Opela u autobus je stravičan što i ne treba čuditi s obzirom na to da je do kontakta došlo pri 208 km/h.

Šteta je ogromna. Automobil je totalno uništen do razine neprepoznatljivosti, a jedini čitav dio je prtljažnik. Sudeći po viđenom u ovakvoj nesreći je nemoguće zamisliti da bi itko u Opelu mogao preživjeti. Štoviše, i autobus je dobrano stradao pa bi i u njemu bilo stradalih.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79