Otac (50) usmrtio sina (23). Na Facebooku objavljivao sretne porodične fotografije

Dejan J. (50) iz Subotice je otac koji je osumnjičen da je sinoć nakon svađe nožem usmrtio sina (23) i zadao više udaraca supruzi. Kako se može vidjeti na njegovom Facebook profilu, često je postavljao fotografije porodice.

Na osnovu fotografija može se nezvanično zaključiti da osumnjičeni za svirepo ubistvo ima troje djece, dva dječaka i jednu djevojčicu. Navodi se da je završio Fakultet za sport i fizičko vaspitanje u Novom Sadu.

Podsjetimo, do zločina je došlo u porodičnoj kući u Plitvičkoj ulici. Osumnjičeni Dejan je odmah lišen slobode i određeno mu je zadržavanje od 48 sati.

Tužilaštvo prikuplja podatke i obavještenja u pravcu kvalifikacije izvršenog djela kao teškog ubistva više lica u pokušaju.

“On se sumnjiči da je sinoć nakon verbalnog sukoba, nožem usmrtio svog dvadesettrogodišnjeg sina, a potom napao svoju suprugu i zadao joj više udaraca po glavi i tijelu. Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Subotici”, navodi se u saopštenju MUP-a.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79