Otac i sin brutalno izboli mladiće na Skenderiji, pa uhvećni u krađi Golfa

Otac i sin brutalno izboli mladiće na Skenderiji, pa uhvećni u krađi Golfa


Pripadnici policijske stanice Centar Sarajevo su u noći sa 20. na 21. august uhvatili dvojicu muškaraca u ulici Josipa Vancaša u Općini Centar koji su pokušali ukrasti vozilo Golf 2.

Ova informacija je za Radiosarajevo potvrđena iz izvora bliskog istrazi.

Kako se ispostavilo, riječ je od E. Č. (45) nastanjenom u Vogošći i njegovom sinu K. Č. koji su prošlu srijedu, 16. augusta, sa još jednom muškom osobom (E. H.) brutalno pretukli dvojicu mladića F. Ž. i E. M.

Mladić F. Ž se još uvijek nalazi u Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu, a on je zadobio ubode šrafcigerom u predjelu glave i u kritičnom je stanju.

Šta se desilo na Skenderiji: Dijete leži na neurohirurgiji, a oni bez kompletiranja slučaja puštaju momka koji ga je izbo

Drugi mladić E. M. koji je lakše povrijeđen i on je pušten iz bolnice. On je šrafcigerom uboden pet puta i to u predjelu vrata, podpazuha, leđa i nogu.

Iako je policija uhvatila E. Č. on je u subotu pušten iz Tužilaštva KS, a E. H. je pušten dan poslije. Za trećim počiniocem policija je tragala.

Ni nakon brutalnog premlaćivanja dvojice momaka, otac i sin se nisu zaustavili te su sinoć pokušali ukrasti automobil. U tome su ih spriječili pripadnici PU Centar.

E. Č. je pokušao pobjeći sa lica mjesta, ali ga je policija stigla. Sa sinom je zadržan u pritvoru PU Centar i očekuje se da će u toku dana biti prebačen u Tužilaštvo KS.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija