Otac i sin brutalno pretukli čovjeka zbog parkinga na Braču

Otac i sin brutalno pretukli čovjeka zbog parkinga na Braču


Otac i sin, Smiljenko (78) i Pjerino Pavišić (45), pritvoreni su nakon brutalnog napada na 58-godišnjeg Borisa Kašljevića zbog nesuglasica oko parkiranja i korištenja puta. Ovaj slučaj se dogodio jučer oko podneva u Murvici na otoku Braču, obavijestila je Policijska uprava splitsko-dalmatinska.

Prema izvještaju policije, Pjerino Pavišić je više puta udario Kašljevića metalnom šipkom, dok ga je njegov otac Smiljenko okrznuo odvijačem po abdomenu. Obojica su prijavljena za tešku tjelesnu povredu, a policija ih je predala pritvorskom nadzorniku zbog ranijih evidentiranih kaznenih djela i prekršaja s elementima nasilja.

Boris Kašljević, žrtva napada, za Dalmatinski portal ispričao je da već duže vrijeme ima problema s osumnjičenicima.

“Ovo nije prvi incident zbog kojeg je policija dolazila u Murvicu. Prije dvije godine stari Pavišić mi je prijetio nožem i oštetio automobil,” kazao je Kašljević.

Kašljević je naveo da je napad započeo verbalnim sukobom, nakon čega ga je mlađi Pavišić poprskao sprejem i fizički napao.

Kasnije su se pojavili otac i sin s oružjem, gdje je Pjerino udario šipkom, a Smiljenko s odvijačem. Kašljević je prevezen u bolnicu u Supetru, a potom u KBC Split, gdje su mu dijagnosticirane ozbiljne povrede.

Smiljenko Pavišić ranije je bio osuđen za prijetnje i oštećenje tuđe stvari prema Kašljeviću, te za napad na N. M. 2020. godine.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija