Otišao u lov i nestao, traže ga već 11 dana

Iz policije podsjećaju da je, prema izjavi člana porodice, sedamdesetšestogodišnji Pećić posljednji put viđen uveče 18. maja, kada je otišao u lov u šarenim maskirnim pantalonama, zelenoj platnenoj jakni i crnim cipelama, a ponio je i lovačku pušku

Dobojska Policijska uprava i dalje traga za Žarkom Pećićem iz opštine Derventa, koji je posljednji put viđen 18. maja, potvrđeno je Srni iz ove uprave.

U potragu su, osim policijskih službenika, uključeni su i mještani, kao i pripadnici lovačkog udruženja iz Dervente, čiji je Pećić član.

Iz policije podsjećaju da je, prema izjavi člana porodice, sedamdesetšestogodišnji Pećić posljednji put viđen uveče 18. maja, kada je otišao u lov u šarenim maskirnim pantalonama, zelenoj platnenoj jakni i crnim cipelama, a ponio je i lovačku pušku.

Nestanak Pećića policiji je prijavljen 19. maja, o čemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj, koji je naložio preduzimanje potrebnih mjera i radnji radi pronalaska nestalog.

Iz policije pozivaju građane da, ukoliko imaju bilo kakva saznanja u vezi sa licem za kojim se traga, obavijeste najbližu policijsku stanicu pozivom na besplatan telefonski broj 122.

 

Lišeno slobode osoba iz Gradačca zbog dječijih fotografija

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments