Otkrivamo: Je li Dženana policajka koja je otkrila Sulejmanoviću gdje se nalazi Nizama!?

Otkrivamo: Je li Dženana policajka koja je otkrila Sulejmanoviću gdje se nalazi Nizama!?


Tri ubistva, tri pokušaja ubistva, strašne i mučne scene su nešto što je obišlo region kao udarna vijest.

Otkrivaju se detalji ovog femicida, a neslužbeno saznajemo informacije od članova porodice ubijene Nizame Hećimović. Ona se sedam dana krila kod tetke, nakon što je bila fizički napadnuta u porodičnom nasilju od strane Nermina Sulejmanovića.

Bahati ubica nije stao na tome, pa pored oslobađajuće presude sa Suda, odlučio je da napravi pokolj.

Naime, iz do sada neutvrđenih razloga Sulejmanović je navodno pronašao gdje se krije Nizama sa djevojčicom, te stigao na adresu njene tetke u Gradačcu, odakle je izvršio kidnapovanje uz upotrebu vatrenog oružja, prilikom čega je ranio jednog Nizaminog rođaka. Čitavih 20 minuta čekala se prva policijska patrola u ovom prigradskog naselju u Gradačcu, iako je prijavljeno kako se desila pucnjava i kako ima povrijeđenih.

Kako je Nermin saznao Nizaminu lokaciju: “Samo je policija znala gdje se 8 dana krila”

Policajka Dženana Selimović.

Policajka Dženana Selimović.

Informacije koje saznaje portal Crna-hronika.info od strane porodice ubijene Nizame upućuju na to da je neko odao tajnu gdje se nalazi Nizama. Sumnje su usmjerene prema policijskim službenicima, koji su 11. augusta ipak zakazali u vršenju svojih dužnosti i zadataka.

Tužilaštvo Tuzlanskog kantona provjerava navode da li je policijska službenica MUP-a TK Dženana Selimović otkrila lokaciju trostrukom ubici Nerminu Sulejmanoviću gdje se nalazi njegova nevjenčana supruga Nizama Hećimović.

Neslužbeno saznajemo kako je policajka Dženana Selimović bila u vezi sa Sulejmanovićem.

Nizamina porodica na društvenim mrežama potvrdila je sumnje da se radi upravo o ovoj policijskoj službenici.

Policajka Dženana Selimović.

Policajka Dženana Selimović.

Ukoliko se pokaže tačnim, a sve informacije govore da je tako, riječ je o skandaloznom činu!

Tetka ubijene Nizame: Sedam dana se krila kod mene, osmi je neko izdao lokaciju “Sedam dana je bila kod mene, osmi dan su izdali lokaciju, osmi dan je saznao gdje se krije”, rekla je žena, koja tvrdi da je samo policija znala mjesto na kojem se Nizama skrivala.

“Da su policija i sudstvo pravovremeno reagovali ova strašna tragedija koja nas je zavila u crno mogla je da se spriječi i Nizama bi sada uživala pored svoje ćerke”, poručila je Zijada Vuković Pamuković.

Sutkinja Lejla Numanović odbila zahtjev za zabranu prilaska, dio rješenja kopirala iz drugog predmeta

Emina Buljubašić, sestra Nizame Hećimović, koju je u petak brutalno ubio njen nevjenčani muž Nermin Sulejmanović, oglasila se na društvenim mrežama.

Buljubašić je u poruci napisala da Sulejmanović nije jedini koga krivi za smrt svoje sestre.

“Nije moju Nizamu ubio samo Nermin. Nije to uradio samo metkom. Ubio je on život u njoj i ranije. Ubili su je zajedno i njegovi ljudi iz institucija.

Sutkinja Lejla Numanović koja je odbila prijedlog o zabrsani prilaska. Doušnici iz MUP-a Gradačac koji su mu rekli s kojeg broja je prijavljeno nasilje u porodici”, objavila je Emina Buljubašić.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija